KOMLANX op de L.A.N.X. Experience!


Helaas kunnen festivals en vele andere leuke feestjes deze zomer niet doorgaan door het coronavirus. De Intreeweek en de ID-week zullen er een stuk anders uitzien dan normaal en het wordt ook lastiger om je te oriënteren op het gebied van studentenverenigingen. L.A.N.X. organiseert normaal gesproken in augustus vijf grote promotiefeesten en een L.A.N.X.-festival op Thuishaven, maar ook dat zit er dit jaar helaas niet in.

Is er dit jaar dan echt geen mogelijkheid om een keer sfeer te komen proeven op de Sociëteit van L.A.N.X.?

Niet getreurd, dit is zeker wel mogelijk! Op 30 en 31 juli en 6 en 7 augustus organiseren wij op onze Sociëteit namelijk de L.A.N.X. Experience! Tussen 16.00 en 21.00 uur zullen wij onze deuren openen voor iedereen die benieuwd is hoe het er op zo’n Sociëteit nou precies aan toegaat. Er zal de gelegenheid zijn om al je vragen te stellen, leden te ontmoeten en natuurlijk om een (of meerdere…) biertje(s) te drinken.

Heb jij altijd al willen weten of er nou echt in elke hoek van het pand tappunten te vinden zijn? Of wat het nou inhoudt als een studentenvereniging ‘traditioneel’ is? Trommel dan al je vrienden op en KOMLANX op een van de bovengenoemde dagen!

Wil je zeker zijn van een plek? Vul dan het volgende document in om aan te geven wanneer je wil komen: Aanmelden

Tot op de L.A.N.X. Experience!

Tags in:

Corona Lanx Promo Sociëteit